„Viziune într-un ghiozdănel”

Proiectul „Viziune într-un ghiozdănel” este un unul special marca Asociația „Aura Ion”, parte a programului „Arhitecții viitorului copiilor din mediul rural”. Acest proiect a fost demarat în 2015 și de atunci continuă să schimbe anual viața a mii de elevi din România, asigurându-le materialele necesare pentru a-și continua formarea educațională,

Impreună dorim să dăruim:
0
ghiozdanele echipate și încălțăminte copiilor din mediul zone defavorizate din 10 școli partenere din județele Teleorman, Suceava și Călărași.​

Proiectul nostru este destinat să lumineze viețile copiilor defavorizați, care nu au acces la educatie din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate şi altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui ghiozdan școlar complet echipat.

Prima zi la școală este întotdeauna atât pentru părinți, cât și pentru copii, un eveniment major care cu siguranță nu va fi uitat niciodată.

Ajută-ne să îi ajutăm și donează: rechizite, bănuţi, cărţi, produse de igienă personală si încălțaminte, împreună putem să le oferim un pic de speranţă pentru un viitor mai bun.

Termenul de livrare este 26/08/2022

Voluntari in actiune:

Shopping Cart