Despre noi

Lucram cu pasiune pentru a vă oferi plante de cea mai bună calitate.

  Alege calitatea pentru Grădina Ta! Comandă produse calitative, ambalate cu grijă.

Misiunea noastră principală fiind susținerea educației copiilor mai puțin privilegiați din mediul rural din România.​​

Asociatia noastra

Suntem dedicați să unim și să inspirăm oameni!

Misiunea noastră principală fiind susținerea educației copiilor mai puțin privilegiați din mediul rural din România.​​

Fii arhitectul viitorului copiilor

Structura educației copiilor din mediul rural este șubredă, iar noi ne propunem să o consolidăm împreună cu voi. Vrem să fim la rândul nostru arhitecții educației lor, să îmbunătățim sistemul de rezistență al acesteia. Astfel, putem pune temelia unui viitor neumbrit de sărăcie. 

Depunem eforturi pentru susținerea copiilor din mediul rural prin distribuirea de kit-uri educaționale și hrană, prin consolidarea infrastructurii școlare necesare unui învățămant care oferă șanse egale la educație tuturor copiilor, pentru a nu abandona școala și a-și îmbunătăți rezultatele școlare. Investim în școlile din mediul rural prin acțiuni de renovare, dotare și echipare a acestora în funcție de nevoile lor urgente, avem parteneriate de 6 ani cu mai multe școli din mediul rural (18) din judetele Teleorman, Prahova și Giurgiu.

Anul trecut am dăruit copiilor din aceste școli aflați în situații de risc 600 de ghiozdane echipate cu rechizite, 500 de cadouri în perioada Crăciunului și 60 de tablete și calculatoare, am dotat școlile cu peste 500 de obiecte de mobilier, peste 10,000 de măști de protecție, am dotat 2 laboratoare de informatică cu echipamentele necesare și am renovat complet 4 săli de clasă.

Împreună suntem un adevărat catalizator al schimbării!

Echipa Noastra

Mariana Ciuca

Co-Fondator

Shopping Cart